marți, 31 mai 2016

Pahare miri cu dantela


Se apropie cu pasi repezi data nuntii tale si, fie ca te-ai gandit la un eveniment in stil rustic sau ai in minte o nunta vintage, cele mai potrivite accesorii pentru momentul toastului sunt acele pahare miri cu dantela care sunt in ton cu tema nuntii, dar si cu decorul din sala de receptie.
Poti alege pahare miri cu dantela inedite ca stil pentru o nunta traditionala pentru a conferi evenimentului o nota eleganta sau, daca esti o fire visatoare si romantica, iti sugeram sa alegi un set pahare mire si mireasa decorate cu inimioare de carton pe care scrie ”Mr” si ”Mrs”. Bineinteles ca putem scrie si "Dl" si "Dra".


Indiferent de model, un set pahare miri cu dantela trebuie comandant cu minim doua saptamani inainte de nunta pentru ca produsele sunt decorate handmade, iar realizarea lor dureaza intre 2 si 5 zile.
Cele mai dragute modele de pahare miri cu dantela sunt imbracate in iuta si decorate cu dantela ivoire, floricele uscate sau inimioare din carton. Paharele cu picior destinare nuntilor traditionale romanesti au o inaltime de 23,5 cm  si o capacitate de 220 ml. Ele se realizeaza in diverse combinatii pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Deoarece sunt realizare din sticla, paharele de sampanie sunt fragile si trebuie manipulate cu atentie, atat inainte de nunta, cat si dupa aceea.

Curatare si intretinere

Ca sa arate impecabil la data evenimentului, accesoriile comadate se curata inainte de utilizare cu ajutorul unei lavete umede.

Atentie! Paharele nu trebuie spalate in masina de vase pentru ca decorul sa nu fie afectat. Se curata numai sticla, chiar daca accesoriile de nunta sunt curate in momentul livrarii.

Recomandari

Daca inca nu te-ai decis ce pahare miri cu dantela sunt mai potrivite pentru evenimentul tau, noi avem cateva sugestii. In primul rand, trebuie sa stii ca paharele in stil rustic nu se demodeaza niciodata si pot fi refolosite in viitor in cadrul oricarei petreceri taranesti.

Un model elegant, cu un succes deosebit in randul clientilor este setul de pahare nunta traditionale P16F. Acest set pahare mire si mireasa decorat cu iuta, dantela si trandafiras de hartie va fi apreciat la nunta, personalizand evenimentul vostru intr-un mod deosebit.
Alte modele de pahare cu desgin similar, ce merita luate in considerare sunt: Pahare nunta rustice cu dantela si floricele P18F si pahare nunta traditionale P15F.
Toate modelele de pahare miri rustice le poti gasi AICI .
Si pentru ca receptia de nunta sa fie un succes total, alege si alte accesorii de petrecere in ton cu setul de pahare miri cu dantela. In acest sens, marturiile scortisoara, cocardele nunta spic sau butonierele cu floricele uscate si fundita sunt doar cateva exemple, demne de luat in seama pentru o nunta autentic romaneasca.
Pentru a vizualiza si alte articole de nunta, verifica preturile si informatiile despre fiecare produs in parte accesand oferta noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu